Karakaya İlkokulu

Telefon : 4425532080
WEB https://karakayaio.meb.k12.tr
Adres : KARAKAYA MAH. KARAKAYA SK. NO 13 KARAYAZI / ERZURUM
VİZYON : Öğrencilerimizi günümüz şartlarına göre değil, değişen dünya şartlarına ve çağın gereklerine uygun, uzun vadeli hedeflere göre, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, öğrenmeyi hedef edinen, milli ve manevi değerleri koruyan, çağdaş, bilgili ve inançlı bireyler olarak yetiştirmektir.
MİSYON : Biz duygusundan hareketle birlik ve beraberlik içinde alanımızda en mükemmele ulaşmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Isınma : Kalorifer
Lojman : Lojmanımız okulumuzun hemen yanındadır.Lojmanımızda 2 oda,1 mutfak,1 banyo ve 1 tuvalet bulunmaktadır. Sayısı:1
Servis : Okul servisi yoktur.Köye kendi aracınızla ulaşım sağlamalısınız.
Ulaşım : Kendi İmkanlarımızla sağlanmaktadır.(Gidiş-Geliş için) Her sabah köyden 07.00´da çıkan servis saat 14.00 civarı Karayazı Merkez Karakaya Market önünden hareket eder.(Köy servisidir.Öğretmen gidiş gelişi için uygun değildir.)
Yerleşim Yeri : Erzurum/Karayazı/Karakaya Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Erzurum:150 km Karayazı:25 km (5 km´si stabilize,20 km ağrı yolu)
Kontenjan Bilgileri : 1
Sportif Etkinlikler :